Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
4-28

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

31 Ekim 2022 - 23:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Balla Karıştırıp Bir Kaşık Yiyin

Kandil simidine lezzetini veren en önemli malzemelerden biri olan mahlep, kemik ağrılarını dindirmede mucizevi etkilere sahip. Mahlebi balla karıştırıp yemenin faydalarını sıralıyoruz.
Mis gibi kokusuyla hamur işlerini daha lezzetli kılan mahlep, sağlığa faydalarıyla da dikkat çekici. Arapça kökenli bir sözcük olan mahlep “tatlı kokulu” ya da “parfüm kralı” anlamına geliyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki türü bulunan mahlebin beyaz olan türü, sağlık problemlerinin doğal ilacı sayılabilir. VİTAMİN DOLU Pek çok hastalığa deva olan bal ise B1, B2, B3, B5, B6 vitaminleri açısından oldukça zengin bir besin kaynağı. Mahlep özellikle bal ile karıştırılıp tüketildiğinde kemik ağrılarını dindirdiği biliniyor. İşte mahlep ve bal karışımının inanılmaz faydaları…
MAHLEP VE BAL KARIŞIMI FAYDALARI
Mahlep, bal ile karıştırılarak tüketilmesi halinde üst solunum yolları sorununu öksürük ile söker ve balgam halinde atılmasına yardımcı olur. Kandaki şeker oranını düzenleyen etkili besinlerden biri olan mahlep, şeker hastaları için oldukça idealdir. Aynı zamanda mahlep vücudun günlük ihtiyacı olan enerjiyi de sağlar.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ