Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
4

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Kasım 2022 - 22:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Onlar değil

ABD’nin ana hedefinin Türkiye olduğunu ifade ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu Erdoğan Karakuş, Paşa katıldığı canlı yayın programında, ABD’nin Türkiye’nin olası bir Suriye o’perasyonu nedeniyle bu denli Yunanistan’da konuşlandığını belirtti

ABD KIZILELMA JETİMİZDEN ÇOK RAHATSIZ OLDU AÇIKLAMASI

Erdoğan Karakuş paşa yaptığı açıklamada ayrıca dikkat çeken bir noktaya değinerek ABD’nin Kızılelma’dan rahatsız olduğunu dile getirdi Karakuş, “ABD’nin ana hedefi Türkiye, Suriye’de rahatsız edecek yerlere h’arekat icra ederse o zaman Yunanistan’ı kullanabilir. Dedeağaç’ta bulunmasının nedeni tampon bölge oluşturmak.” diye konuştu.

Erdoğan Karakuş, “ABD, Kızılelma’dan rahatsız. S’iha İha falan değil bu. 4 çeşit olacak. Bu dördü birleştiğinde bir tane F35 ediyor. Sesin 4 katı hızında giden bir f’üzeyi atacak. Öbürü b’omba atacak. İnşallah seneye bunu uçuracağız. Bunlar korkutuyor.” ifadelerini kullandı Atina yönetiminin ‘mil’ provokasyonuna en büyük tepkiyi Rusların vereceğini söyleyen Karakuş, “Ruslardan korkuyor Yunanistan. Montrö’yü tam manasıyla uyguladığımız için ABD memnun değil ama Ruslar memnun dedi.

TÜRKİYE SURİYE’YE GİRERSE ARKAMIZDAN YUNANİSTANI KULLANACAKLAR

“ABD’nin ana hedefi Türkiye, Suriye’de rahatsız edecek yerlere harekat icra ederse o zaman Yunanistan’ı kullanabilir. Amerikan aklı, Dedeağaç’ta bulunmasının nedeni tampon bölge oluşturmak Kara K’uvvetleri en kuvvetli yönümüz bizim. Burası (Dedeağaç) bir boğaz, dar ve buradan dağlık ve ormanlık buradan zırhlı birlikler geçmez. Orayı geçtiğimizde de ABD bayrakları karşımıza çıkar. Kara kuvvetleri böyle kilitleniyor açıklamalarında bulundu

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ