Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Kaç Yaşa Kadar?

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Kaç Yaşa Kadar?
Bu haber 16 Haziran 2021 - 14:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kuveyt Türk taşıt kredisi için 60 aya kadar taksit imkanı sunan ve katılım bankası denildiğinde ilk akıllara gelen sayılı bankalardan birisi.

Sıfır veya ikinci el araç alma hayallerinizi destekleyen Kuveyt Türk bankası, %1,51 kar oranı ile diğer bankalara göre komisyon oranı daha düşüktür.

Taşıt kredisi Süreci nasıl işliyor ?

Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Kaç Yaşa Kadar?
Kuveyt Türk Taşıt Kredisi Kaç Yaşa Kadar?

Düzenli olarak sigortalı veya bağkurlu olarak çalışıyorsanız. Sizin de taşıt kredisi alma imkanınız bulunmakta. Ek olarak alacağınız aracın sıfır veya ikinci el olması bir şey değiştirmiyor. İkinci el araçlarda sadece 6. yaşa kadar kredi imkanını tanınıyor. Peki Taşıt kredisi Süreci nasıl işliyor ?

  • En yakın Şubeye gitmek ve kredi talebinde bulunmak.
  • Kredi notunuz incelenir.
  • Uygun görülmesi durumunda Kuveyt Türk Bankası ekspertizi aracınızı inceler.

Her şeyin olumlu gitmesi durumunda Banka aracı ilk üzerine alır ve size taksitle satışını yapar. Taksitleriniz bittikten hemen sonra araç otomatik olarak sizin olur. Yani aracın üzerinde ipotek konulmuş olur.

Kuveyt Türk taşıt kredisi kaç yaşa kadar?

Bu sorunun cevabı aslında ikiye ayrılmakta, Aracın yaşı ve Krediyi çekecek kişinin yaşını temsil etmektedir.  Kuveyt Türk taşıt kredisi kaç yaşa kadar? Sorusuna hep birlikte odaklanalım,

Kaç yaşına kadar kredi çekebilirim?

Herhangi bir yaş sınırı bulunmamakta. Sadece düzenli olarak gelir sahibi olarak çalışıyor olmanız gerekmekte. Kuveyt Türk bankası bu tarz bir şart aramamaktadır. Emeklilik konusu bu konuya dahil değildir.

  • İşçi sınıfında herhangi bir yaş sınırlaması yoktur.
  • 6 aydan fazla sigortalı veya bağkurlu olarak çalışmanız gerekli.
  • Düşük gösterilen Sigortalı veya bağkurlu işçilerde banka çekilecek kredinin belli bir miktarı nakit talep edilebilir.

İkinci el araçlar kaç yaşına kadar kredi çekilebilir ?

Sıfır araç alırken böyle bir kesinlikle şart talep edilmez iken ikinci el araçlarda 6 yaşına kadar kredi çekme imkanını tanınır. Peki  İkinci el araçlar kaç yaşına kadar kredi çekilebilir ?

  • Alınacak ikinci el  aracın; Kasko değeri 120.000TL ye kadar %70 kredi imkanı çıkarken, 120.000TL ve üzeri alacağınız araçlarda %50 kredi imkanı tanınır.
  • Kullanılan kredi tutarına göre vaade farkı değişmektedir.

Kredi çekmek için mutlaka en yakın şubeye giderek bilgi almanız gerekmektedir.

Etiketler: Kuveyt Türk taşıt kredisi kaç yaşa kadar?,Taşıt kredisi Süreci nasıl işliyor ? , Kuveyt Türk taşıt kredisi, Kuveyt Türk taşıt kredisi kar payı oranı,

Sitemizde daha önce yayınlamış olduğumuz Kuveyt Türk Kartsız Para Yatırma Nasıl Yapılır? adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER