Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
1-8

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

12 Kasım 2022 - 23:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bir hafta boyunca karanfilli su içerseniz

Günlük yaşamımızda kilo vermek amacıyla detaylı yöntemler deniyoruz. Bu yöntemlerin en sıhhatli olanı natural yöntemler ve spor gerçekleştirmekten geçiyor. İşte bu haberimizde da tamamiyle natural ve hiç bir yan etkileri olmayan bir yöntemden bahsettik.

Karanfil Suyu İle Kilo Verin!
Hem 1 haftada 3 kilo zayıflamak hem de karanfilin sağlığa faydalarından yararlanmak istiyorsanız karanfil su kürünü kesinlikle uygulamalısınız. Evinizde çok rahatlıkla hazırlayabileceğiniz bu kür yağ yakıcı özelliği vasıtası ile istenmeyen kilolardan kurtulmaya yardımcı olur.

Karanfil – Karanfilli Suyun Faydaları
Karanfil, bedende insülin vazifiyeti gördüğü amacıyla şeker hastalığı gibi kan şekeri problemleri yaşam sürdüren insanlar amacıyla harika bir natural ilaçtır.
Karanfilli su aynı vakitte kuvvetli bir antiseptik özelliği olan bir karışımdır. Bu sayede bedende ki mikropları temizler ve bedende ki zararlı toksinleri dışarı atmada yardımcı olur.
Aynı vakitte karanfil mide bulantısı ve diş eti hastalıklarına karşı da son derece faydaları olan bir baharattır.
Bunların beraberinde iyi bir idrar söktürücüdür.
Karanfilli suyun zayıf düşmeye olan faydalarını da unutmamak lazım.
Ağız kokusunu azaltır, şişkinlik ve gaz problemlerina yardımcı olur.

Karanfilli Su İle 7 Günde 3 Kilo Zayıflatan Kür

Malzemeler:

1 adet çubuk tarçın
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı zencefil kökü
2 su bardağı su
Zayıflatıcı Karanfilli Su Nasıl Hazırlanır?
Çubuk tarçın, zencefil kökü ve karanfil bir demliğin içerisine konulur. Üzerine 2 su bardağı suyu ek edin ve tıpkı çay demler gibi demlemeye bırakın.
Hazırlamış olduğunuz karanfilli su karışımından sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa öğünlerden yarım saat kadar evvelce amacıyla.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ