Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
44

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Ocak 2023 - 13:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ŞAKA DEĞİL GERÇEKMİŞ

Pratik gerçekleştirmek üzere bir dost bulmak amacıyla randevu sitelerini ve Craigslist’i kullandığını kabul eden Jennifer, fikrini en sonucunda çocukluk aşkı Brad’e anlattı.Jennifer, eski çocukluk aşkı Brad’e konuyu açmadan ve ilk denemelerinden anında önce; “Kafada bir ampulün yanması gibi bir şeydi. Onun sesinden anladığım kadarıyla diyebilirim ki Brad de meraklanmıştı ve heyecan amacıyladeydi Emzirdiğim o ilk anda anlamıştım. Yaşam dostumı bulduğumu biliyordum. İlişkimizde fakat emzirmenin sağlayacağı sihirli bağı ikimizde istiyorduk.” sözleriyle yaşadığı duyguları özetledi.
Jennifer, bedenini bir bebeği varmışcasına kandırması ve süt ürettirmesi amacıyla göğüsleriyle her iki saatte bir Brad’i emzirmek zorunda. Leeson; “İşime bir vakit ara verdim zira her şeyimi buna adayarak bu temasnin yürümesini istiyorum.” sözleriyle kararlılığını vurguladı. Bedeninin süt üretimi amacıyla bitkisel haplar ve keten tohumları tükettiğini bildiren Jennifer; “Brad beden geliştirmeye düşkün ve sağlığına nasıl katkı sağlayacağını görmek amacıyla bana heyecanlı olduğunu söyledi.” ifadelerini kullandı Erkek dostunın emzirme sırasında, kapalı kapılar ardında gardını indirdiğini savunan Jennifer, Brad’in maço erkek pozları kesme kasıntısını bir kıyıya bıraktığını söyledi. Jennifer ve Brad emzirme hikayelerini paylaşınca sosyal medyadan çok yoğun reaksiyon aldılar. Birçok şahıs hikayelerinin sahte olduğunu iddia eder iken bir alanı da emzirmeyi cinsellik objesi gibi sunmalarından kaynaklı ikiliye ateş püskürdü. Gelen bir sürü aşağılayıcı ve hakaret sahibi olan yorumlara karşın çift bunlara kulak asmadıklarını belirtti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ