Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
7-15

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Kasım 2022 - 23:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

3340 TL’lik Ödeme İçin Hesabınızı Kontrol Edin

Bakıma muhtaç, ihtiyar ve engelli yurttaşların belirli şartları karşılaması halinde bakım ödemesi aldığı bilinmektedir. Bu evde bakım ödemesini alabilmek amacıyla müracaatte bulunmanız gerekiyor. 3340 TL’lik aylık ödemenin önümüzdeki aylarda ileriki zamlarla eş güdümlü daha da yükselmesi muhtemel.

Türkiye çapında on binlerce bireyin merakla beklediği bilgi resmi olarak geldi. Bakıma muhtaç, ihtiyar ve engelli yurttaşların bakımları amacıyla devletten oluşturulan destek ödemelerinde artış adeta gerçeklemiş oldu.

Bugünden itibaren 3.340 TL para hesaplara yatırılmaya başlanıyor. Gerçekleştirilen bu güncellemeyle eş güdümlü evde bakım amacıyla ödenen tutar 2.706 TL’den 3.340 TL’ye çıkmış oldu. Ödemeler her ayın 15’inden itibaren başlayarak, ay sonuna dek devam ediyor olacak. Ödeme sıralamasının illere göre uygulanacağı ve 31’ine dek tamamlanacağı öğrenildi.

Evde Bakım Ücretini Öğrenmek İçin Adres e-Devlet!

Ödemeler amacıyla sorgulamanızı e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Evde Bakım Maaşı Alabilmek İçin

18 yaşın altındaki çocuklar amacıyla Engelli Sıhhat Raporunda ‘özel şart ya da çok özel şart gerektirir’ ibaresi mevcutsa (Engellilik Oranına Bakılmaksızın), engelli bireyin yakını bu yardım ücretinden faydalanabilir. 18 yaşın üzerindeki şahıslar amacıyla ise raporda ‘tam bağımlı’ ifadesinin yer alması gereklidir. Hem de başvuranlar gelir şartını karşılaması gerekliliğini hatırlatalım.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ