Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18685

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

10 Mart 2023 - 19:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

7 İlimiz için açıklama

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova için lodos fırtınası uyarısı yaptı. AFAD’ın vatandaşlara yolladığı uyarı mesajında, “Yarın İstanbul’da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olun” ifadeleri yer aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için lodos fırtınası uyarısı yaptı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nce yapılan açıklamada; rüzgarın; Marmara Bölgesi’nde (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yarın, güney (lodos) yönlerden fırtına (50-70 km/saat), hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/saat), yüksek kesimlerde hamleli tam fırtına (90-100 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

AĞAÇ DEVRİLMESİ, ÇATI UÇMASI GİBİ OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKAT!

Yetkililer, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

AFAD’DAN İSTANBULLULARA UYARI MESAJI

AFAD, vatandaşlara gönderdiği uyarı mesajında, “Meteoroloji’ye göre yarın İstanbul’da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olun” ifadelerini kullandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ