Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18544

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

23 Şubat 2023 - 20:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ARAS BULUT İYNEMLİ

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi oyuncuların ve ünlülerin yakın arkadaşı olarak bilinene Köknar Tezay’ın vefat ettiği öğrenildi.

Ekranların sevilen iki oyuncusu Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşının vefat haberi sonrası adeta yıkıldı. Birsen Altuntaş’un haberine göre Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi birçok ünlü ismin yakın arkadaşı olan Köknar Tezay vefat etti. Dijital sektörde çalışan Tezay’ın vefat haberi sevenlerinde şok etkisi yarattı.

İşte detaylar…

Dijital sektörde çalışan Tezay’ın vefat haberi sevenlerinde şok etkisi yarattı.

55 yaşındaki Tezay’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Köknar Tezay’ın cenazesinin yarın defnedileceği öğrenildi.

“Ferhat ile Şirin” dizisinde de konuk oyunculuk yapan Köknar Tezay 2 Şubat’ta genç oyuncu Genco Özak’ın yaş günü partisine de katılmıştı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ