Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
32424

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Mart 2022 - 18:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Benzinde ve Mazotta indirim

Rusların s’kandal şekilde Ukrayna’ya s’aldırması en çok petrol fiyatlarını etkiledi 80 dolarlarda olan Brent Petrolün varil fiyatı 130 dolarları geçerek rekor kırdı bu durum Tüm dünyayı etkilediği gibi Türkiye’yide etkiledi Avrupa Ülkelerinde Motorinin litre fiyatı 2,5 eurolara kadar çıktı Türkiye’de ise 22 23 tlyi gördü S’avaşın yavaş yavaş sakinlemesi ılımlı açıklamalarla birlikte petrolün varil fiyatında önemli bir düşüş oldu

BENZİN VE MAZOTA İNDİRİM GELİYOR

S’avaş nedeniyle küresel piyasalarda artan petrol fiyatları sebebiyle akaryakıta üst üste gelen zamların ardından bir indirim m’üjdesi geldi. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre Pazartesi gece yarısından itibaren motorin ve benzin fiyatlarına büyük bir indirim gelebilir.
Benzin ve motorine indirim bekleniyor R’usya Ukrayna k’rizinde sorunun diplomasi yoluyla çözülmesi için atılan adımlar ve Birleşik Arap Emirlikleri İ’ran ve V’enezuelanın petrol arzına katkı sağlayacağı haberleri ile brent petrol 13,5 yılın zirvesi olan 133 dolardan 112 dolara çekildi. Bununla beraber tüm dünyada rekor kıran benzin ve motorin fiyatları için indirim beklentisi oluştu.

Benzin ve motorin indirimi pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak Üst üste gelen benzin ve motorin zamları sonrası akaryakıtta bu kez indirim bekleniyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere hem benzin hem de motorinde indirim yapılması bekleniyor.

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişme yaşanmaması durumunda motorin fiyatında 2 lira 38 kuruş indirim gerçekleşmesi bekleniyor. Motorin fiyatı 20 tl’nin altına inecek Yapılacak indirim ile motorin fiyatları 20 liranın altına gerileyecek. Hafta içerisinde benzinde de indirim beklentisi olduğu ama henüz rakamın netleşmediği orada da 1,5 2 tl civarı bir indirimin geleceği bekleniyor

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ