Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
23566

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

29 Kasım 2022 - 21:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bu işin sonunun böyle olacağı belliydi

ATV ekranlarının fenomen programı Tatlı Sert’te Müge Anlı, cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Çözülmemiş cinayetleri ele alan Anlı, ekibi ile beraber adaleti sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde programda Büyükerşen çiftinin cinayeti gündeme geldi. Çok ses getiren Büyükşen cinayetinin seyirciler çözülmesini bekliyor. Bugün Müge Anlı’da yaşanan gelişmelerden sonra, cinayet çözüldü mü sorusu soruluyor. Büyükşen cinayetindeki son gelişmeler nelerdir sorusu da araştırılıyor.

Büyükçeşen cinayeti nasıl gerçekleşti?
Cinayetin üzerinden tam olarak üç yıl geçmiş olmasına rağmen katil bulunamamıştı. Müge Anlı programında mehir cinayeti olarak geçen bu cinayetin aydınlatılması için çalışıyor. Konya’da yaşanan olayda 54 yaşında olan Necla Büyükerşen ve 55 yaşındaki kocası Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfek tarafından öldürüldü. O sırada evde bulunan kızları Necla Büyükşen ise silahın dipçik darbesi ile yaralandı. Saldırgan ise kaçmayı başardı.

Olay sırasında başına darbe alan Büşra Büyükşen koşarak komşularından yardım istedi. Komşularının otomobilinde soluğu alan genç kız, olayı anlattı ve jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi ve Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Yaralanan Necla Büyükşen ise görevlilerce ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Necla ve Metin Büyükerşen çiftinin oğlu olan Osman Büyükşen ise geçtiğimiz günlerde Müge Anlı’nın programına annesi ve babasının cinayetinin çözülmesi için başvurdu. Hatta gözyaşlarına boğulan Osman Büyükşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da yardım istedi. Osman Büyükşen, ‘ Anne ve babamın katillerini bulun’ diye yakararak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Öte yandan cinayetin tek tanığı olan Büşra Büyükşen’in ifadelerinde ise çelişkiler var.

Çelişkili ifadeler
Olaydan sonra alınan ifadeler, görgü tanıkları, swap örnekleri, birincil görgü tanıklarının ifadeleri… Eldeki kanıtlara bakılınca kızları Büşra, gelinleri Betül ve oğulları Uğur’un çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Programda Metin Büyükşen ve gelini Betül Büyükşen arasındaki telefon konuşması dinletildi. Ses kayıtları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dinletildi. Bu ses kayıtları ise mehir kavgasına işaret etti. Konuşmada, mehir kavgasını çözmek isteyen baba, mehir yerine bir araba ve 25 bin lira teklif ediyor. Ancak Betül mehirin hepsini istiyor ve anlaşamıyor.

Büyükçeşen cinayetinde yeni gelişme
Bugün programda gelin olan Betül’ün gönül ilişkisine odaklanıldı. Akrabası olan Mehmet Ali ile Betül’ün ilişki içinde oldukları iddia edildi. Betül Büyükşen ise ‘ Mehmet Ali’yi ben değil, kız kardeşim aradı’ diyerek iddiaları yalanladı. Betül, Büşra’nın olay günü Mehmet Ali ile konuştuğunu söyledi. Fakat Anlı, Betül’ün sözlerinin yalan olduğunu kanıtlarla ortaya çıkardı. Kanıtlara göre o gün Mehmet Ali telefonunu açmadı. Öte yandan cinayet sonrası ifadeleri olan jandarma eri ‘ Betül ile Mehmet Ali arasında geçen mesajlar gönül ilişkisi içeriyordu’ açıklamasında bulundu.

Müge Anlı’yı izleyenler korkunç cinayetin çözülmesini bekliyor. Neredeyse tabuların yerine oturduğu ve sona gelinen soruşturmada, izleyiciler katillerin belli olmasını istiyor. Şüpheler ise gelin olan Betül üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Müge Anlı, Necla- Metin Büyükşen cinayetini aydınlatmak için soruşturma başlattı.Cinayette yaşanan son gelişmelerden sonra Büşra, Betül ve Uğur Büyükşen cinayetin en büyük şüphelilerinden.

Özellikle son gelişmelerden sonra şüpheler Betül üzerinde yoğunlaştı. Betül’ün akrabası Mehmet Ali ile ilişki yaşadığı düşünülüyor.

Aynı zamanda bunun bir mehir cinayeti olabileceği üstünde duruluyor. Burak ve Betül Büyükşen çiftinin ellerinde barut kalıntısına da rastlanmıştı. Bunlardan yola çıkarak ölen çiftin gelinleri Betül’ün mehiri beğenmediği için böyle bir cinayeti planlamış olabileceği konuşuluyor. Cinayet sırasında evde bulunan Büşra’nın olayların gerçek yüzünü biliyor olabileceği de düşünülüyor.

Özel ekipler tarafından araştırılan cinayetin yakın zamanda çözüleceği umut ediliyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ