Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
34667

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

20 Mart 2022 - 11:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

BUNU YAPTI FATURA DERDİNDEN KURTULDU

Kendisinin böyle bir maliyeti karşılamasının mümkün olmadığını anlatan Küçüksavlı, “Buradaki bütün parçaları yurt içinden tek tek temin ettik.” diye konuştu.“24 saatte 40 metreküp kadar gaz üretiyor” diyen Küçüksavlı “O gazı da borular yardımıyla özel bir balona aktarıyoruz. Oradan da 24 saat içinde biyofermantik gübre çıkıyor. Normalde bu gübrenin bitkiere zarar vermemesi için 2 yıl güneşin altında yanması gerekiyor.” dedi.

Gübrenin dönüşümünü Küçüksavlı “Biz bunu 24 saat içerisinde o toprak üzerinde yanandan, mineral dengesi zengin bir hale dönüştürüyoruz. Ondan sonra bu gübreyi değerlendiriyoruz. Kimyasal gübre kullanımını azaltıyoruz.” sözleriyle ifade etti.“Toprağın mineral ve potasyum dengesini zenginleştiriyoruz. Büyük bir kuraklık söz konusu. Bu kuraklığın da bir nevi önüne geçmiş oluyoruz. Çünkü toprağın su dengesini de sağlıyoruz. Otomasyonlu sistemle çalışıyoruz. Elde ettiğimiz biyogazı mutfakta, ısınmada kullanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sözlerinin sonunda Küçüksavlı “Bölgede çok tezek var. Bu sistem sadece mutfak tüpü ve ısınmak için kullanılabilecek bir sistem değil. Etrafımdan bunu kurmamı isteyenler var ama anlamadıkları nokta bir evin ısınması için kullanırsanız 10- 13 senede anca kendisini amorti eder.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ