Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
14314

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

27 Temmuz 2022 - 13:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Haber Bursa’dan geldi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 850 kişinin konuk olduğu sünnet düğününde yemek yiyen 100 kişi hastaneye kendilerini zor attı. Gıda zehirlenmesi yaşadığı belirlenen 100 kişi, tedavi altına alındı.

İnegöl’ün Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde faaliyet gösteren bir düğün salonunda öğle saatlerinde düzenlenen sünnet cemiyetinde davetlilere tavuklu pilav, ayran ve Kemalpaşa tatlısı ikram edildi.

100 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

850 kişinin katıldığı cemiyetin ardından davetliler, salondan ayrıldılar. Yaklaşık 2 saat sonra davetlilerden bazıları, mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurmaya başladı. Bazı vatandaşlar ise Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. 100 kişinin 40’ı İnegöl Devlet Hastanesine, 60’ı ise ilçedeki 2 özel hastaneye giderek tedavi altına alındılar.

ÜRÜNLERDEN NUMUNE ALINDI

Gıda zehirlenmesi yaşayan 100 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı salona giderek ürünlerden numune alıp, laboratuvara gönderdiler.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ