Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18378

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

07 Şubat 2023 - 19:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Haluk Levent ve İbrahim Sessizoğlu

10 ili etkileyen ve 3 bin 419 kişinin ölümüne, binlerce kişinin yaralanmasına sebep olan 7.7 büyüklüğündeki depremde Gaziantep merkezde 11 katlı, 22 daireli bir bina da yıkıldı. İki çocuğu ile eski eşi enkaz altında kalan Fatoş Tezeaoğlu, eski eşi Can Fırat Kaya ile onun yanında kalan 12 yaşındaki Yelda Nisa Kaya ve 15 yaşındaki Ömer Yuşa Kaya’dan gelecek iyi haberi bekliyor. Anneanne Nurhayat Sessizoğlu ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren enkazın bulunduğu alana gelen acılı anne Fatoş Tazeoğlu, “Çocuklarım enkaz altında, kurtarılmalarını bekliyorum, ne olur yardım edin” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Aynı anda enkaz bölgesinde bulunan dayı ise sinir krizi geçirdi. Diz çöküp dua eden acılı dayı İbrahim Sessizoğlu çevresindeki yakınları tarafından güçlükle teselli edildi. 11 katlı binanın enkazında AFAD ekiplerinin çalışması sürüyor. Binanın yıkıldığı ilk anda 7 kişinin sağ olarak kurtarıldığı öğrenilirken 32 saattir henüz kimseye ulaşılamadı.

HALUK LEVENT

Maraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Ahbap Derneği’nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kuzeni Berke Dönbak’ın enkaz altında kaldığını ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

Levent, paylaşımında “Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Berke Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı” ifadelerini kullandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ