Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18931

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

29 Mart 2023 - 16:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi!

Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi! Genç kadının anlattıkları tüm stüdyoyu şaşkına çevirdi.

EXXEN’in sevilen formatlarından birisi olan Hasan Can Kaya, her programı ile gündem olmayı başarıyor. Konuklarının anlattıkları anılarla gerçekleşen “Konuşanlar” bu sefer de 7 kere aldatılan kadının hikayesiyle olay oldu. Kısa sürede sosyal medyada viral olan o anlar binlerce yorum aldı.

İşte detaylar…

Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programında ilginç olaylar yaşanıyor. Son olarak göğüslerini tutarak ilginç ifadeler kullanan kadın gündeme gelmişti şimdi ise eski nişanlılarını ifşa eden kadın gündem oldu.

Hasan Can Kaya konuğuna sevgilisi olup olmadığını sordu. Genç kadın ise söze “İki kere yüzük attım” diyerek başladı.

Genç kadın ardından ise nişanlılarını ifşa etti ve onlara dair ilginç detayları şu sözlerle anlattı: “Biri yedi defa aldattı madde bağımlısı torbacı bir şeydi. Diğeri de aynı dükkanda çalışıyorduk dükkandan 45 gr altın çaldı” dedi.

Hasan Can Kaya ise bunun üzerine “Polis olsam onun seçimlerini takip ederek bayağı adam yakalarım” diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ