Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18520

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

20 Şubat 2023 - 23:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Hatay’da Olmuştu Çıkan Işık Hüzmesi

Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik iki depremde çok sayıda bina yıkıldı. 6.4’lük depremde park halinde olan bir aracın kamerasına yansıyan görüntülerde yerin beşik gibi sallandığı, gökyüzünün aydınlandığı görüldü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da iki büyük sarsıntı daha yaşandı. Saat 20.04’te Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 20.07’de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede çok sayıda artçı oldu.

TOZ BULUTU OLUŞTU

6.4’lük büyük depremden 3 dakika sonra 20.07’de Samandağ merkezli 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İlk deprem yerin 16.74 kilometre derinliğinde, ikinci deprem ise yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

GÖKYÜZÜ AYDINLANDI

Hatay’da meydana gelen 6,4’lük deprem, park halindeki bir aracın kamerasına yansıdı. Yer beşik gibi sallanırken, park halindeki araçlar adeta yerinden oynadı. Gökyüzünün aydınlandığı an ise depremin şiddetinin en büyük göstergesi oldu. Hatay’ın Defne ilçesindeki 6.4 büyüklüğündeki deprem, yola hasar verdi. Hatay Devlet Hastanesi yolu üzerindeki yaklaşık 100 metrelik köprüde depremin ardından çökme meydana geldi.

Hatay’da akşam saat 20.04’te merkez üssü Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde ve yaklaşık 3 dakika sonra ise Hatay’ın Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çadırda kalan vatandaşlar, sarsıntıyla birlikte çadırlardan dışarıya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Hatay Devlet Hastanesi yolu üzerindeki yaklaşık 100 metrelik köprü de akşam saatlerinde yaşanan iki deprem sonrasında yaklaşık 10 santimetre aşağıya çöktü. Polis ve jandarma ekipleri tarafından yol trafiğe kapatılırken, trafik akışı ters yönden karşılıklı olarak sağlanıyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ