Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
3243242

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Mart 2022 - 0:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

İki Sehrimizde Yaşandı

Son dakika haberi: İzmir ve Muğla’da peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre her iki depremin de büyüklüğü 3.7 olarak kaydedildi. Depremler, İzmir’in Dikili ilçesinde Ege Denizi açıklarında saat 21.00’de, Muğla’nın Ula ilçesinde saat 21.41’de gerçekleşti.

Son dakika haberi: İzmir ve Muğla’da 41 dakika arayla 3.7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD, İzmir’in Dikili ilçesinde Ege Denizi açıklarında meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki depremin saat 21.00’de gerçekleştiğini duyurdu. 3.2 derinliğinde meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi.

41 DAKİKA SONRA MUĞLA’DA DEPREM
İzmir’deki depremin ardından Muğla’nın Ula ilçesinde de saat 21.41’de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem 6.94 km derinlikte gerçekleşti.

Endonezya’da 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), 6,7 büyüklüğündeki depremin, Kepulauan Batu adasında 10 kilometre derinlikte kaydedildiğini duyurdu.

Sarsıntılar, komşu Riau ve Kuzey Sumatra eyaletleri ile Singapur ve Malezya’da da hissedildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ