Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
222222

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Mart 2022 - 0:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KÖYDE YAŞIYORUZ..

Tam 7 k’ı’zım var. E’şim bunu çok dert etti. 8. h’a’m’ileliğimde doğum anı geldi yüzüme baktı sert ifadeyle “Buda k’ı’z olursa ananın e’vine” dedi…
Çok istemelerine rağmen erkek çocukları olmamıştı. Sek’ı’zinci çocuğa h’a’m’ile kalan kadın bu sefer ki erkek olsun diye dua ediyordu.Bu dua sonucunda…neler oldu nelerKocası bu konuda çok baskı yapıyordu kadına. Yedi k’ı’z b’a’bası olması köyde alay konusu olan adam köy ahalisinin dilinden kurtulmak için erkek çocuğa sahip olmak istiyordu. .Adam e’vden ayrıldıktan kısa bir süre sonra kadının doğum sancısı başlamıştı. Köyün ebesini çağırdılar. Haber alır almaz hemen gelen ebe doğuma başladı.
Ve mutlu haberi verdi “Gözünüz aydın erkek” dedi.

KUNDAĞA BAKINCA Ş-ŞIRDI

Mutluluktan ne yapacağını bilemeyen kadın çocuklarının biriyle hemen kocasına haber yolladı. Köy kahvesinde oturan adam erkek bebeği olduğu haberini alınca mutluluktan havalara uçarak kahveciye “Herkese benden çay heyt be oğlum oldu” diye seslendi.Sonra da büyük bir mutluluk içinde koşarak e’ve geldi. Bu arada kadın da henüz bebeği görememişti.
Adam geldikten sonra hemen bebeği sordu “Nerde oğlum oğlumu getirin bana” diye mutluluk içerisinde bağırıyordu. Ebe kundağa sardığı bebeği getirdi ve kundağı açtığıda adam ve kadın şok oldu. Çünkü bebeğin bir kolu ve bir bacağı yoktu. Diğer kolunun ise yarısı yoktu .

Adamın hemen kafasına şu soru geldi. “Sen hayırlı ve sağlıklı e’vlat istemedin, cinsiyeti vermek e’şimin elinde değildi, Allah beni imtihan etti ve al sana erkek çocuk dedi” diyerek imtihanı anladı.Biz kim oluyoruz da Allahın yarattıklarını beğenmiyoruz. Bir tırnağını yaratmaya dahi gücümüz yetmezken onun verdiği bu güzelliklere burun kıvırıyoruz. Sahip olduklarımızın kıymetini bilelim.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ