Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18799

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

21 Mart 2023 - 0:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sele Kapılan Hemşire

konteynerdeki 8 kişi kendi imkanıyla kurtulurken, Selma Sarıkaya kızı Emine Sarıkaya ile Fatma Tekdal ve kızı Zeynep Zümra Tekdal, akıntıya kapılarak kayboldu. Çarşamba günü sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda kaybolan Selma Sarıkaya ile kızı Emine Sarıkaya’nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

2 AYLIK HAMİLEYDİ, KIZIYLA SELE KAPILDI

Sel felaketinde kaybolan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 2 aylık hamile Fatma Tekdal ile 1.5 yaşındaki kızı Zeynep Zümra Tekdal’a ise günlerdir ulaşılamamıştı. Bugün ikisine de ulaşıldı.

ANNENİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Sabah saatlerinde ekipler, Fatma Tekdal’ın cansız bedenine ulaştı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yükseldi.

15 Mart tarihinde Adıyaman’ın Tut ilçesinde meydana gelen sel felaketinde 2 aylık hamile olan hemşire annesi Fatma Tekdal ile birlikte akıntıya kapılan ve 6 gün boyunca polis, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranan 1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal’dan acı haber geldi. HES KANALINDA BULUNDU

Zeynep’in cansız bedeni, Boyundere köyü yakınlarında bir HES kanalında bulundu. Polis dalgıç ekipleri tarafından kanal içerisinde bulunan Zeynep Zümra Tekdal’ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Şanlıurfa ve Adıyaman’da hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi.

2 AYLIK ANNESİNİN DE CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTUCansız bedenine ulaşılan Zeynep Zümra Tekdal’ın 2 aylık hamile olan hemşire annesi Fatma Tekdal da cansız bedenine sabah saatlerinde su kanalı içerisinde bulunmuş ve cenazesi hastane morguna kaldırılmıştı. SELE KAPILAN TIR ŞOFÖRÜ DE ARANIYOR

Öte yandan Şanlıurfa-Bozova yolunda sel sularına kapılan ve en son gördüğü manzarayı cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medya hesabından paylaşan tır şoförü Emin Ergün’ü, bölgede arama çalışmaları sürdürülüyor. Atatürk Barajı yakınındaki Yalıntaş Mahallesi’nde jandarma ve su altı dalgıç ekipleri, botlarla aramalarına devam ediyor. Aramalarda sel sularında savrulan tırın parçalarına ulaşıldığı belirtildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ