Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18549

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

24 Şubat 2023 - 15:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

SEREN SERENGİL

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Seren Serengil, aldığı acı haberle yıkıldı. Geçtiğimiz hafta depremde sevgilisinin annesini kaybeden Serengil, bu seferde ailesinden aldığı ölüm haberi ile yıkıldı. İşte detaylar…

Son dönemlerde yer aldığı magazin programları ile dikkat çeken Seren Serengil, peş peşe aldığı ölüm haberleri ile zor günler yaşıyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde sevgilisinin annesini kaybeden Serengil, henüz şoku atlatamamışken bu seferde kendi ailesinden aldığı vefat haberi ile yıkıldı. İşte detaylar…

Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından biri olan Öztürk Serengil’in kızı olan Seren Serengil şarkıcılık kariyerini yanında, son dönemlerde yer aldığı magazin programları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.
En son Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan ancak Bircan Bali ve kanal yönetimi ile anlaşamadığı için programdan ayrılan Serengil, Türkiye’yi sarsan depremde sevgilisinin annesini kaybetti.

Hatay’da göçük altında kalan ve yaşamını yitiren sevgilisi Mustafa’nın annesi için oldukça üzülen Serengil, bir ölüm haberi daha aldı.

Ünlü sanatçının 24 yıldır beraber çalıştığı menajeri İzzet Aral kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Aldığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Serengil, “Niye öksüz bıraktın beni” diyerek acısını dile getirdi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ