Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
19082

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

09 Nisan 2023 - 21:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

sevenlerini üzen veda!

Geçtiğimiz günlerde kanser olduğu ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici’nin bir süre ekranlara veda edeceği ve tedavisine yöneleceği öğrenildi.

Türk müziğinin ünlü isimlerden olan Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz günlerde kanser olduğu haberiyle sevenlerini üzmüştü. Şarkılar Bizi Söyler’in sevilen isminin sağlık durumu da merak edilenler arasında yerini almıştı. 46 yaşındaki Şenlendirici sağlık durumu hakkında açıklama yaparak bir süre ekranlardan uzak kalacağını duyurdu.

İşte detaylar…
Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’ye bağırsak kanseri teşhisi konulduğu ve ardından da operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

46 yaşındaki Şenlendirici’den konuya ilişkin açıklama geldi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hüsnü Şenlendirici, açıklamasında “Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim; geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim” dedi.

Ünlü isim, sözlerine “Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim.

Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım” diye devam etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ