Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18980

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Nisan 2023 - 22:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sevilen Dizi Finali

Son zamanlarda yayın hayatına veda edecek diziler sınıfına 2 dizi daha gridi.
Ekranların son zamanarda büyük eleştirisine maruz kalan ve RTÜK tarafından da ağır ceza alan Kızılcık Şerbeti hakkında önümüzdeki zamanlarda karar verilecek gibi.
Camdaki Kız dizisinde ise reyting kaybı yaşanıyor ve artıramk için farklı senaryolar gündeme gelmeye başladı

Ancak yeni yıla girmeden Tozluyaka, Bir Peri Masalı, Darmaduman gibi pek çok dizi reytinglere yeniş düşerek final yaptı.

Aynı zamanda birçok yeni dizi projesi gündeme gelirken, FOX TV’nin sevilen bir dizisi için de final kararı alındı.

Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Serra Kutlubey gibi isimlerin bulunduğu Medyapım imzalı İyilik dizisi yakın zamanda ekranlara veda edecek.

2 sezondur yayın hayatına devam eden ve geniş bir izleyici kitlesi elde eden dizinin ilk başta 30. bölümde final yapmasına karar verilmişti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin final tarihi öne çekildi. İyilik dizi, 27.bölümde final yapacak.

Ekranda yaprak dökümü devam ederken, pek çok dizi art arda final yapıyor. Star TV’nin sevilen dizisi için de reytinglerin kötü gelmesi nedeniyle final kararı alındı. İki yıldız isim de diziyi kurtaramadı.

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKİLEN O DİZİ

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi final yapıyor. Salı akşamları ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisinin final bölümü de çekildi.

Yürek Çıkmazı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Aile dizilerinin gerisinde kalan Gecenin Ucunda, beklenen başarıyı yakalayamaması nedeniyle 25 Nisan tarihinde 26. bölümüyle final yapacak.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun aynı zamanda yapım ortağı olduğu dizi yurt dışı satışı nedeniyle devam etmişt

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ