Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
32555

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Mart 2022 - 23:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ

ASKERDEYKEN YAPMIŞ
Pınar Altuğ 1994 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra tanıştığı Umut Elçioğlu’yla 2000 yılında evlendi. Çocuklar Duymasın dizisiyle kariyerinin zirvesinde olan Altuğ evliliğinde sorunlar yaşıyordu. Umut Elçioğlu’nun 2003 yılında askere gitmesiyle sorunlar içinden çıkılmaz bir hale geldi. Ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Pınar Altuğ eşi Umut Elçioğlu askerdeyken Tony Teodoridis ile görüşüyordu.

Eşini Tony Teodoridis ile aldatan Altuğ, konuyla ilgili açıklama yapmadı. Pınar Altuğ’un eşi Umut Elçioğlu’da konuyla ilgili hiç konuşmadı. Sonunda Pınar Altuğ bir basın açıklaması düzenledi.
ALANLADIKTAN SONRA BERABER OLDU
Altuğ, “Ortak bir kararla boşanıyoruz, üçüncü kişi yok” demek zorunda kaldı. Pınar Altuğ o dönem yoğun baskı nedeniyle diziden bile ayrılmak zorunda kaldı. Altuğ konuyla ilgili şunları söylemişti: “Boşanma kararını Birol Güven’e söyledim, ‘Rolüme zarar gelecekse gidebilirim’ de dedim. ‘Saçmalama’ dese de öyle bir şey oldu ki sonunda el sıkıştık ve gittim, kendim istedim” dedi.

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN”
Pınar Altuğ ihanet yok dese de boşandıktan sonra Tony Teodoridis’le ilişki yaşamaya başlaması kafalarda soru işareti bıraktı. Bir süre sonra Altuğ’un yeni sevgilisi Teodoridis’den şok edici bir açıklama geldi. Teordoridos: “Ne ekerseniz onu biçersiniz, Umut Elçioğlu’nun başına ne geldiyse benim de başıma geldi. Ama Umut kadar sinirli değilim çünkü ben evli değildim” diyerek Altuğ’un kendisini Can Tezal ile aldattığını ileri sürdü.
İKİMİZİNDE SEVGİLİSİ VARDI
Pınar Altuğ bu konuda da bir açıklama yapmadı. İddialar hala gündemde yankılanırken gündeme bir bomba daha düştü. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan sevgiliydi! Yağmur Atacan o dönem verdiği röportajda: “Tanıştığımızda ikimizin de sevgilisi vardı” dedi. “İlişkimizdeki sorunları konuşuyorduk, dertleşiyorduk. İlişkilerimiz bittikten bir süre sonra aşkımı itiraf edebildim” dedi. Altuğ’a duyulan öfke daha da arttı.
Pınar Altuğ 2000 yılında Umut Elçioğlu’yla evlendi.
Umut Elçioğlu 2003 yılında askere gitti. Olaylar ondan sonra gelişti.Altuğ Umut Elçioğlu askerdeyken eşini Tony Teodoridis ile aldattı. Altuğ bu iddiaları yalanladı ama kısa süre sonra Tony Teodoridis ile görüntülendi.
İkili beraberken bir iddia daha ortaya çıktı Altuğ, Tony Teodoridis’i Can Tezal ile aldatıyordu
Altuğ yine sessizliğini bozmadı ve bir açıklama yapmadı.

Teordoridos konuyla ilgili şunları söyledi: “Ne ekerseniz onu biçersiniz, Umut Elçioğlu’nun başına ne geldiyse benim de başıma geldi. Ama Umut kadar sinirli değilim çünkü ben evli değildim” dedi.
Altuğ o dönem oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinden bu nedenle ayrıldı.
Sürpriz bir gelişme yaşandı Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan birlikte olduklarını açıkladı. Atacan o dönem verdiği röportajda: “Tanıştığımızda ikimizin de sevgilisi vardı” dedi

Altuğ son olarak katıldığı programda “Aldatan kadın mısınız” sorusuna verdiği cevapla çok konuşuldu.

Altuğ Jülide Ateş’ e “Sana ne ya da kime ne? Ben ilk kocamla evlenirken ‘niye seviyorsun?’ diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstüne üstlük de boşanan benim. Kaldı ki ben birinin yuvasını mı bozmuşum? Kendi evliliğimden vazgeçtim. Dolayısıyla bu onu ve beni ilgilendirir” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ