Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
2342345

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

18 Mart 2022 - 0:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

256 Yaşındaki adam

Çinli bitki bilimcisi d*övüş sporcusu olan Li Ching-Yuen 1736’da doğduğu söyleniliyor ama kayıtlara 1677 olarak biliniyor. Bu iki Doğum tarihine göre 1933 senesinde can veren Li Ching-Yuen 197 yada 256 yaşında olması gerekiyor. Her iki türlüde dünyanın en çok yaşayan insanı oluyor.
1677 Yılında Chyi Jiang Hsie, Szechuan köyünde d*oğmuş olması lazım. Yaşamını bir çok kısmını dağlarda bitki toplayarak ve uzun hayatı inceleyerek geçirmiştir.1748 Yılında yani 71 yaşında iken Çin o*rdusuna d*övüş spor hocası olarak katılmıştır. 1927’de ise komutan Yang davet etmiştir. Yaşına karşı g*üçlü ve mertliğinden etkilenmiştir.

Evine döndü ve 1 sene sonra c-an verdi. Kimisi Doğal yaşamından kendiliğinden c-an verdiğini söylesede kimisi ise Bu dünyada yapmam gerekeni yaptım evime gidiyorum dediği söyleniyor.

Uzun hayatın gizemi sorulduğunda Akılda Li’nin yanıtı her zaman şunlardı:

-Temiz Kalpli olun
-Bir kaplumbağa gibi otur
-Bir güvercin kadar yaşam dolu yürü
-Bir köpek gibi uyu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ