Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
5234522

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Mart 2022 - 0:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Atanamayan Öğretmen

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ve atanamadığı için seyyar satıcılık yapan 32 yaşındaki Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan girdiği bunalım sonucu hayatına son verdi.

CANSIZ BEDENİNİ AMCASI BULDU
Yürek yakan olay Tarsus’un Şahin Mahallesi’nde meydana geldi. Gün içinde pazarda seyyar satıcılık yaptıktan sonra eve dönen Karahan, yaşamına son verdi.
Karahan’ın cansız bedenini amcası buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ulaştı. Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı işlemlerin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan öğretmen Karahan, Cumhuriyet Savcılığı’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Tarsus Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

PAZARDA SEYYAR SATICILIK YAPIYORDU
Tarsus’ta yaşayan Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan’ın, yıllardır Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuru yapmasına rağmen atanamadığı belirlendi.

Çevresinde son derece sevilen öğretmenin atanamaması nedeniyle de evlilik yapamadığı son dönemlerde ise bu sorun yüzünden yakınlarına yakındığı ve adeta hayattan küserek bunalıma girdiği iddia edildi.

“SUÇLU SİZSİNİZ!”
Bu arada Eğitimsen ve KESK Mersin Şubeleri yaptıkları ortak açıklamada öğretmen İsmail Karahan’in çaresizliği nedeniyle intiharına tepki gösterdi. Genç öğretmenin fotoğrafının bulunduğu afişte şu ifadelere yer verildi:
“İsmail Karahan. Bu çaldığınız kaçıncı hayat? Nasıl da bitirdiniz ümitleri… Tarsus’ta pazarcılık yapan, atanamayan Coğrafya Öğretmeni 32 yaşındaki meslektaşımız hayatına son verdi. Milli Eğitim Bakanlığı, suçlu sizsiniz. Daha kaç hayat sönecek?”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ