Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
18745-1

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

15 Mart 2023 - 21:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Cübbelinin yaptığı konuşma

Cübbeli Ahmet haftalar öncesinde yaptığı bir konuşmada; “Mart’ın 14’ünü 15’ine bağlayacak gece önemlidir. Bunun özelliği nedir peki? Rumi Takvime göre ilk Çarşamba’dır. Biz takvime bakarak tespit ettik. Senede biz iki Çarşamba’ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum. Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun.” demişti. Urfa’da yaşanan sel felaketi sonrası sırada deprem olacağı iddia edildi. Cübbeli, İmam Hatipler’de yaşanan sorunları dile getirdiği için kendisine yöneltilen eleştirilere cevap vermişti. Ahmet Mahmut Ünlü, bir babanın kızının İmama Hatip lisesine gittiğini anlatarak, “Kız çocuğu adet halinde. Erkek hoca, gelmiş çocuğu zorluyor. Ya ben adet halindeyim demek zorunda kalıyor, yüzü kıpkırmızı olmuş, ağlayarak çıkmış sınıftan” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı deprem açıklamasında, “Bir arkadaş derneğe rüyasını atmış, dernekten de bana yazılı şekilde rüyayı gönderdiler. Rüya bizi bağlamaz ama ben rüyada demişim ki ‘14.3 buna dikkat et.’ O da ‘3’üncü ayın 14’üne dikkat et’ diye anlamış. Yazı bende, telefonuma atmışlar. Halbuki ben bunu size diyecektim.

Ancak arkadaşın bu rüyayı görmesinden dolayı öne çektim. 3’üncü ay mart oluyor, 14’ü de Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece oluyor. Bunun özelliği Rumi takvime göre ilk çarşamba olmasıdır. Biz bunu 1 hafta önce arkadaşlarla takvime bakıp tespit etmiştik” dedi. Bu açıklamanın ardından deprem fırtınasındaki Kayserililer paniğe kapılarak, parklara kurdukları çadırlarda yaşamaya başladı.”Kayseri rahat uyu”14 Mart’ta deprem olmayınca yeniden bir video yayınlayarak Kayserililere seslenen Cübbeli Ahmet Hoca, “14 Mart’tan korkmasalardı pek de izlemezlerdi. Bir korktular ki bütün bir Kayseri’de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok. Kayseri’ye selamlar olsun” dedi.

“O 3. AYIN 14’ÜNE DİKKAT ET ANLAMIŞ”
Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı deprem açıklamasında, “Bir arkadaş derneğe rüyasını atmış, dernekten de bana yazılı şekilde rüyayı gönderdiler. Rüya bizi bağlamaz ama ben rüyada demişim ki ’14.3 buna dikkat et.’ O da ’3’üncü ayın 14’üne dikkat et’ diye anlamış.

BAZI VATANDAŞLAR PANİĞE KAPILIP ÇADIRDA YAŞADI
Yazı bende, telefonuma atmışlar. Halbuki ben bunu size diyecektim. Ancak arkadaşın bu rüyayı görmesinden dolayı öne çektim. 3’üncü ay mart oluyor, 14’ü de Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece oluyor. Bunun özelliği Rumi takvime göre ilk çarşamba olmasıdır. Biz bunu 1 hafta önce arkadaşlarla takvime bakıp tespit etmiştik” dedi. Bu açıklamanın ardından deprem fırtınasındaki Kayserililer paniğe kapılarak, parklara kurdukları çadırlarda yaşamaya başladı.

“KAYSERİ RAHAT UYU”
14 Mart’ta deprem olmayınca yeniden bir video yayınlayarak Kayserililere seslenen Cübbeli Ahmet Hoca, “14 Mart’tan korkmasalardı pek de izlemezlerdi. Bir korktular ki bütün bir Kayseri’de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok. Kayseri’ye selamlar olsun” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ