Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
234234-1

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

16 Mart 2022 - 0:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

İstanbul’da Yaşandı

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’ndeki bir sitede korkunç bir aile katliamı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sitedeki 4 katlı binanın ikinci katında bulunan dairede oturan Bülent Aktaş, henüz bilinmeyen bir sebeple cinnet geçirerek eşi Kader Aktaş ile birlikte çocukları Mehmet Ali (7) ve Ömer Asil (2) öldürüp, aynı silahla intihar etti.

Dün işyerine gitmeyince arkadaları aradı ama…
Edinilen bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı’nda gümrük memuru olarak çalışan Bülent Aktaş dün iş yerine gitmediği için, iş yeri arkadaşları durumdan şüphelendi. Sitede 4 katlı binanın 2’nci katında oturan Bülent Aktaş’ın evini kontrol eden site güvenliği ve iş arkadaşları kapının içeriden kilitli olduğunu tespit etti.

Çilingir kapıyı açtı dehşet ortaya çıktı
Çilingir yardımıyla kapının açılmasıyla birlikte, Bülent Aktaş, eşi Kader Aktaş ve çocukları Mehmet Ali (4), Ömer Asil’in (2) cansız bedenleriyle karşılaşıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, bina sakinlerini dışarı çıkartarak binayı tamamen boşalttı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayın yaşandığı dairede çalışma başlattı.

Eşini ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti
Bülent Aktaş, cinnet geçirerek eşi Kader Aktaş ile birlikte çocukları Mehmet Ali (4) ve Ömer Asil’i (2) kendi silahıyla vurduktan sonra intihar ettiği öğrenildi. Durumu haber alan yakınları ise sitedeki binanın önüne geldi. Polisin yaptığı incelemelerin ardından, evden çıkartılan 4 cansız beden cenaze aracına alınarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Aralarında bir problem yoktu. İyi bir aileydi
Sitedeki komşulardan Meltem Şimşek, “Havaalanı gümrükte çalışıyordu arkadaşımın eşi. Biz de şok olduk. İki çocuğu vardı. Dün eşi evde önce küçük bebeğini ve kadını öldürdükten sonra intihar etmiş. 2-3 yıldır komşuyuz. Aralarında bir problem yoktu. İyi bir aileydi. Hiç kimse beklemiyordu” dedi.
Notta bunalımdan dolayı canlarına kıydığı yazılı

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ