Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
19816

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

10 Haziran 2023 - 16:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Kızılcık Şerbeti Oyuncu

Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali yaptı. 29. bölüm izleyenleri ekran başına kilitlerken herkesin aklında bu soru var. Kızı Doğa’nın doğumuna yetişmek isteyen Kıvılcım ve Ömer kaza yaptı. Olay yerine gelen ambulans ekibi acı haberi paylaştı..

KIZILCIK ŞERBETİ KIVILCIM ÖMER ÖLDÜ MÜ?
Kızılcık Şerbeti yine milyonları ekranlara kilitledi. Dallanıp budaklanan olaylar silsilesi içerisinde sezon finaline giden Kızılcık Şerbeti şok edici sahneleriyle damga vurdu. Son bölümde yaşanan kaza ise izleyicileri merak içerisinde bıraktı. KIZILCIK ŞERBETİ’NİN ÖMER’İ BARIŞ KILIÇ DİZİDEN AYRILIYOR MU?
Başarılı oyuncu Barış Kılıç’ın Kızılcık Şerbeti’nden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Bu akşam sezon finaliyle ekrana gelen dizide Kıvılcım ve Ömer’in trafik kazası geçirmesi ve trafik polisinin ‘Bir ölü bir yaralı var’ demesiyle Kılıç’ın diziden ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı.
Sevilen dizinin sezon finalinde yaşananlardan sonra Barış Kılıç’ın Kızılcık Şerbeti’ne veda eden isim olduğu iddia edildi.

Dizide en sevilen karakterlerden biri olması nedeniyle diziye nasıl bir etkisi olacak yeni sezon bölümünde belli olacak

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ