Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
19451-2

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

12 Mayıs 2023 - 17:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Son anket

Seçim anketi sonuçları son dakika verileri ile gündeme geliyor. “Türkiye’nin Nabzı” başlıklı seçim anketleri gerçekleştiren OPTİMAR’ın Araştırma başkanı Hilmi Daşdemir sonuçları sabah.com.tr ile paylaştı. Kamuoyu araştırmaları ile Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan arasından “hangi adaya oy verirsiniz” sorusu yanıtlanıyor. İşte Mayıs 2023 seçim anket sonuçları

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Araştırmaya katılan vatandaşlara ilk olarak “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kim kazanır?” sorusu yöneltildi. Vatandaşlar yüzde 54 ile Başkan Erdoğan’ın kazanacağını belirtirken Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanabileceğini düşünenlerin oranı yüzde 41,8 olarak ölçüldü.

Ankette Muharrem İnce, yüzde 3.1, Sinan Oğan ise yüzde 1.1 oranında oy aldı.

Aynı vatandaşlara bu kez Milletvekili Genel Seçiminde kime oy verecekleri de soruldu. AK Parti’yi destekleyenlerin yüzde 98,2’si Başkan Erdoğan’ın seçimi kazanacağını ifade ederken, MHP’ye oy verenlerin yüzde 83.7’si de aynı şekilde Başkan Erdoğan’ın seçimden zaferle çıkacağını düşündüklerini kaydetti.”SAYIN ERDOĞAN’IN ÖNDE OLMADIĞI HİÇBİR ANKET GÖRMEDİK!”

“Türkiye’nin Nabzı” başlıklı seçim anketleri gerçekleştiren OPTİMAR’ın Araştırma başkanı Hilmi Daşdemir sonuçları sabah.com.tr ile paylaştı.

“Sayın Erdoğan’ın önde olmadığı hiçbir anket görmedik” diyen Daşdemir AK Parti’nin de CHP karşısında 8 puanın üzerinde bir farkla kazandığını belirtti.Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Nisan ayı son seçim anketi sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıldı. Anket sonuçları incelendiğinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin açık ara önde olduğu görüldü.GENEL SEÇİMLER

Genar Araştırma’nın anketinde vatandaşlara “Bugün bir milletvekili genel seçimi yapılacak olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu soruldu.

AK Parti’nin oy oranı yüzde 39.1 oy aldığı ankete CHP’nin oy oranı yüzde 26.2’de kaldı.

Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin oy oranı yüzde 7.3, son anketlerde büyük düşüş yaşayan İYİ Parti’nin oy oranı ise yüzde 7.4 olarak ölçüldü.

Türkiye seçimlere doğru giderken araştırma şirketleri de anketlere hız verdi. 14 Mayıs’a sayılı günler kala ORC Araştırma 29 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ