Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
19821

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

10 Haziran 2023 - 14:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Yalı Çapkını Başrolü

Yalı Çapkını 36. Bölümüyle sezon finaline girdi. Seyircileri ilk günden itibaren televizyon karşısına kitlemeyi başaran yapımın sezon filinde nefesler tutuldu. İzleyiciler sezon finali sonrasında Yalı Çapkını Halis Ağa öldü mü sorusuna cevap arıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in olduğu yapımın sezon finali sosyal medyaya damgasını vururken Yalı Çapkını Halis Ağa ödü mü, ölecek mi? sorusu araştırılmaya başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışman hikayesinden televizyona uyarlanan yapım gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Peki, senaryoya göre Halis Ağa öldü mü, Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? İşte, yanıtı…

Cuma günlerinin en fazla takip edilen dizisi Yalı Çapkını 36. Bölümü ile ekranlarda yer aldı. Sezon finaline giren yapımda nefesler tutuldu. Korhanların dedesi Halis Ağa öldü mü sorusu sosyal medyada en çok aratılan konuların arasına girmeyi başardı. Gülseren Budayıcıoğlu2nun danışman hikayesinden senaryoya alınan yapım gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Duayen oyuncu Çetin Tekindor’un hayat verdiği Halis Ağa karakteri çok sevildi. Peki, Halis Ağa öldü mü, ölecek mi? Çetin Tekindor diziden mi ayrılıyor? İşte yanıtı…

YALI ÇAPKINI HALİS AĞA ÖLECEK Mİ?

Yalı Çapkını dizisi 9 Haziran Cuma günü sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 29.bölümünde Seyran, babası tarafından zorla Antep’e götürüldü. Ferit ise her yerde Seyran’ı aradıktan sonra Antep’e gönderildiğini duydu.

Halis Korhan’ın akıbeti dizinin ilerleyen bölümlerinde belli olacaktır. Çetin Tekindor’un diziden ayrılıp ayrılmayacağına dair bir açıklama henüz gelmedi.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ KONUSU

Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür.

Ferit, Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır ve Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmamaktadır. Yalıda ise işler yolunda değildir ve bir sürpriz daha yaşanır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ