Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar
19337

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

01 Mayıs 2023 - 2:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Yargı Ilgaz Savcı

30 Nisan 2023 Pazar akşamı seyirci karşısına çıkan Yargı dizisinin 62. bölümünde Ilgaz savcı sırtından yediği 2 mermi ile yere yığıldı. Turgut Ali tarafından vurulan Ilgaz savcı, işbirlikçisi Ömer tarafından da konteynere atıldı. Eren baş komiser ise Ilgaz’ın telefonundan Ömer’in attığı mesaj sayesinde buldu. Peki, Ilgaz Savcı öldü mü, neden öldü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

ILGAZ SAVCI ÖLDÜ MÜ?
Turgut Ali’nin yanlış yola sapmasıyla başlayan hikaye, Ilgaz’ın vurulmasıyla daha da gündem oldu.

Rüşvet almasının nedenini açıklayan Turgut Ali, Ilgaz’ın kendisine merhamet edip ikinci bir şans daha vermesini sindiremedi. Ilgaz arkasını dönmesiyle birlikte Turgut Ali, Ilgaz’ın sırtına iki el ateş etti.

Ömer ise olay yerine gelip Turgut Ali’yi adliyeye gönderdi. Hiçbir şey olmamış gibi davranmasını istedi. Ömer, Ilgaz’ı bir çöp konteynere atmadan önce Ilgaz’ın ağzından ve Ilgaz’ın telefonundan Eren’e mesaj attı. Olay yerine giden Eren, Ilgaz’ı çöp konteynerinde buldu. Sağlık ekiplerine haber veren Eren, Ilgaz’ı hastaneye yetiştirmeye çalıştı.

Telefona gelen mesaja istinaden Eren, Ceylin’i ofisinde yakaladı ve gözaltına aldı. Ceylin’in elindeki kanlı bıçak ise Gökhan’a aitti.

Ilgaz hastaneye yetiştirilmeye çalışırken yolda hayatını kaybetti.

Yalnız dizide dikkatlerden kaçmayan ayrıntılar var.
Ceylin’in Ilgaz’ı oldürdüğüne Eren komiserin inandığını herkes kabul etti. Ilgaz’ı da olmüş gösterip bütün oyunları ortaya çıkarmak için büyük bir plan yapıldı. Ilgaz savcının birkaç bölüm sonra yeniden ortaya çıkacağı gözlerden kaçmadı

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ