Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar

2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?

2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?
Bu haber 12 Ağustos 2021 - 22:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?

Türkiye’de kritik öneme sahip olan Noterlerle ilgili 2021 Nöbetçi noterler çalışıyor mu açık mı? sorusu internette sıkça aranan sorular arasına girdi. Covid 19 salgını kapsamında Noterlerin çalışma saatleriyle ilgili değişikliğe gidilmişti. Peki 14-15 ağustos Nöbetçi noterler çalışıyor mu, açık mı? sorusunu cevaplayalım.

Hemen hemen herkesin Noter’lere bu güne kadar bir kerede olsa işi düşmüştür. En çok Noter’de yapılan işlemler arasında olan araba ve ev gibi gayrimenkul alım ve satımları yapan kişiler için Noterler uğrak mekan haline gelmektedir. Son düzenlemeyle birlikte hafta içi açık olan noterlere 2019 yılında başlanılan uygulamayla birlikte hafta sonu Nöbetci Noter’ler sayesinde vatandaşların işlemlerini gerçekleştirebilmesine olanak sağladı. Bir süredir salgın nedeniyle ara verilen nöbetci noter işlemlerine 31 temmuz 2021 tarihinden itibaren uygulama tekrar faaliyete başladı.

Noterler Pazar Hafta Sonu Açık Oluyor mu?

2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?
2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?

Hafta içi normal yapılan mesai saatlerinin yanısıra bir süredir askıya alınan Nöbetci Noter uygulaması Türkiye Noterler Birliğinin yaptığı açıklama doğrultusunda 31 temmuz tarihinden itibaren artık pazar günleride hizmet vermeye tekrar başladılar.

Salgın döneminde araç alımı ve satımı yapan tacirlerden çok aşırı talep gelmesi ve beğenilen aracın hafta sonu olmasıyla birlikte hafta içi beklenmesi vatandaşlar ve satıcılar tarafından araçların bir an önce alım işlemlerinin tamamlanması istenince noterler tekrar faaliyete başladı.

Nöbetci Noterlerin Çalışma Saatleri

Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?
2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı?

Nöbetci Noterlerin Çalışma Saatleri, yeni uygulamayla birlikte Cumartesi günü 16:00’a, Pazar günü ise 14:00’a kadar hizmet vermektedir.

Hafta sonu Nöbetci uygulaması artık vazgeçilmez ve aslında bir çok dolandırıcılığın önüne geçmekle birlikte artık insanların araçlarını almaları için hafta içini beklemelerine gerek kalmayan güzel bir uygulamadır.

Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde salgına bağlı olarak Noterlerin çalışma saatleriyle ilgili bir düzenleme sağlanması durumunda sayfamızda tekrardan bilgilendirme yapılacaktır.

2021 Nöbetçi Noterler Çalışıyor mu Açık mı? konumuzun sonuna geldik.

Sitemizde daha önce yayınlamış olduğumuz Banka Kredili Araç Satışı Nasıl Yapılır? 2021 adlı konumuzu incelemek için ilgili linke tıklayabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER