Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar

En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021 

En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021 
Bu haber 27 Ağustos 2021 - 17:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Güncel kur oranıyla en yüksek faiz veren bankalar nelerdir? Eğer kullanmak istediğiniz kredi veya paranız var ise hangi banka üzerinden işlem yapmanız gerektiğiniz buradan öğrenebilirsiniz.  Böylelikle en iyi faiz oranına sahip olabilirsiniz. “En yüksek faiz veren banka, Güncel banka faizleri 2021″ ise yazımız da belirteceğimiz bankadır. Eğer sizde hangi banka olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya başlayabilirsiniz.

En Yüksek Faiz Veren Banka 2021 

Bankada birikimini faizli mevduat hesabı üzerinden değerlendiren pek çok vatandaş bulunmakta olup, son gelişmeler ile birlikte tavan faiz oranları da vatandaşların merak konusu olmuştur. En yüksek faiz veren banka 2021 yılı kapsamında Burgan Bank olmuştur. Burgan Bank %19,6 faiz oranı ile en yüksek faiz veren bankalardan biridir. Bu yazı kapsamında en yüksek faiz veren bankalar ve bu bankalara yatırabileceğiniz anapara miktarları incelenecektir.

Alternatif Bank Faiz Oranları

Alternatif Bank üzerinden faizli mevduat hesabı açtırmak isteyen vatandaşlar, 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 12 ay vadeli olarak birikimlerini kendileri için en uygun vade seçeneğini seçerek yatırım yapabilirler. Ayrıca Alternatif Bank’ın Kırık Vadeli Mevduat Hesabı üzerinden de birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. En yüksek faiz oranı veren bankalardan biri olan Alternatif Bank ile birikiminiz değerlenerek artacaktır. Alternatif Bank üzerinden vadeli mevduat hesabınızı Türk Lirası cinsinden ya da döviz üzerinden açabilir, birikimlerinizi dilediğiniz para cinsi üzerinden değerlendirebilirsiniz.

Alternatif Bank faiz oranları dönemsel olarak değişiklik yaşa da vadeli mevduat hesabına yatırmış olduğunuz birikiminiz değişiklik göstermeden aynı faiz oranı üzerinden değerlenmeye devam eder, piyasadaki değişikliğe uğrayan faiz oranlarından etkilenmez. Alternatif Bank faizli mevduat hesapları için faiz oranları brüt olup, mevduat geliriniz ne kadar ise bu gelir üzerinden belli bir oran dâhilinde stopaj kesintisi gerçekleşir.

  • Alternatif Bank en yüksek faiz oranı: %19,5
  • Alternatif Bank en yüksek anapara miktarı: 000,000 TL
  • Alternatif Bank en düşük anapara miktarı: 4,000 TL
En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

Anadolubank Faiz Oranları

Anadolubank vadeli mevduat hesabı açacaklar için en yüksek faiz oranı veren bankalardan biridir. Anadolubank üzerinden birikimleri için vadeli mevduat hesabı açacak kişiler yüksek faiz oranları ile yatırımlarının değeri artacaktır. Anadolubank’ın Renkli Mevduat Hesabı üzerinden şubeye gitmeden dijital bankacılık üzerinden size özel faiz oranlarını değerlendirebilir ve anlaşmalı olduğunuz vadenin süresinin bitmesini beklemenize gerek kalmadan istediğiniz zaman birikimlerinizi yönetebilirsiniz. Renkli Hesap üzerinden birikimler, 90 gün kapsamında sabit faiz oranı üzerinden değerlendirilir. Müşteriler dilerlerse 91. gün ve sonrasında mevduat hesaplarındaki birikime göre özel faiz oranlarını tercih edebilir ve birikimlerini bu yönde değerlendirmeye devam edebilir.

Anadolubank Renkli Hesap ile anlaşmalı olduğunuz vade süresinin bitmesini beklemenize gerek kalmadan birikiminizi çekebilir ya da para ekleyebilirsiniz.

  • Anadolubank en yüksek faiz oranı: 19,5
  • Anadolubank en yüksek anapara miktarı: 500,000 TL
  • Anadolubank en düşük anapara miktarı: 1,000 TL
Anadolu bankası faizleri

Güncel anadolu bankası faiz oranları

Burgan Bank Faiz Oranları

Burgan Bank üzerinden vadeli mevduat hesabı açmak isteyenler ve en yüksek faiz oranı veren bankanın hangisi olduğunu merak edenler için, Burgan Bank en yüksek faiz oranı veren bankadır. Burgan Bank üzerinden birikimlerinizi vadeli mevduat hesabına en yüksek faiz oranından koyabilir, birikiminizi değerlendirebilirsiniz. Burgan Bank üzerinden 1 gün ila 1 yıla kadar tercihiniz doğrultusundaki vade için mevduat hesabı açabilirsiniz. Burgan Bank vadeli mevduat hesabı, piyasalardaki değişiklik sebebi ile değişiklik yaşaması halinde birikiminiz bu değişimden etkilenmez, vade sürenizin bitimine kadar mevduat faiz oranı sabit olarak devam eder.

  • Burgan Bank en yüksek faiz oranı: %19,6
  • Burgan Bank en yüksek anapara miktarı: 1.000,000 TL
  • Burgan Bank en düşük anapara miktarı: 3,500 TL

 

Fibabanka Faiz Oranları

Fibabanka, vadeli mevduat hesabını en yüksek faiz üzerinden açan bankalardan biridir. Fibabanka vadeli mevduat hesabı ile birikiminiz hiçbir müdahalede bulunmanıza gerek kalmadan kendiliğinden değerlenerek, anaparanızın üzerinde faiz getirisi sağlar. Fibabanka üzerinden çeşitli vade seçenekleri ile birikiminizi değerlendirebilirsiniz. Fibabanka mevduat faiz oranları, piyasadaki faiz oranlarının değişimi ile değişikliklere uğrasa bile, banka size avantajlı faiz oranlarını sunarak tercihinize bırakır. Birikimleriniz, belirlemiş olduğunuz vade üzerinden işlem görür ve bu vade üzerinden faiz kazancı elde edersiniz.

  • Fibabanka en yüksek faiz oranı: %19,5
  • Fibabanka en yüksek anapara miktarı: 1.000,000 TL
  • Fibabanka en düşük anapara miktarı: 1,000 TL

Odeabank Faiz Oranları

Odebank da en yüksek faiz oranı veren bankalardan biridir. Odebank ile açacağınız vadeli mevduat hesabınızı dilersiniz Türk Lirası cinsinden, dilerseniz döviz üzerinden değerlendirmeye alabilirsiniz. Odebank, 1 gün ila 1 yıla kadar vade seçenekleri ile birikimleriniz artarak faiz kazancı elde edersiniz. Odebank vadeli mevduat faizleri piyasadaki değişiklikler ile oransal değişimlere uğrasa da mevduat hesabındaki birikimiz için bir değişiklik söz konusu değildir.

  • Odebank en yüksek faiz oranı: 19,3
  • Odebank en yüksek anapara miktarı: 2.000,000 TL
  • Odebank en düşük anapara miktarı: 2,000 TL
En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

HSBC Faiz Oranları

HSBC vadeli mevduat hesabı açmayı düşünen tüketiciler için en yüksek faiz oranı veren bankalardan biridir. HSBC vadeli mevduat hesabı üzerinden birikimlerinizi değerlendirebilir ve faiz kazancı elde edersiniz. HSBC üzerinden açtırmak istediğiniz vadeli mevduat hesabınızı dilerseniz Türk Lirası cinsinden, dilerseniz döviz üzerinden açtırabilirsiniz. HSBC, 1 ay ila 1 yıla kadar süre içerisinde birikimlerinizi vadeli olarak değerlendirebileceğiniz ve bu değerlendirmede birikiminizi katlamanızı sağlar. HSBC faiz oranları, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenebilir fakat sizin vadeli mevduat hesabınız bu değişikliklerden etkilenmez. HSBC, piyasada faiz oranı değişikliklerinde tüketiciye karlı oran seçenekleri sunar ve tüketicinin dileğine göre vadeli mevduat hesabı değişikliğe uğrayabilir.

  • HSBC en yüksek faiz oranı: %19
  • HSBC en yüksek anapara miktarı: 1.000,000 TL
  • HSBC en düşük anapara miktarı: 2,000 TL

 

CEPTETEB Faiz Oranları

CEPTETEB en yüksek faiz oranı bankalar arasında yer almakta olup, CEPTETEB üzerinden faizli mevduat hesabı açmak isteyen tüketiciler için avantajlı faiz oranları sunmaktadır. CEPTETEB ile faizli mevduat hesabı açmak isteyen tüketiciler, birikimlerini yüksek faiz oranları üzerinden değerlendirebilirler. CEPTETEB faiz oranları, piyasadaki dönemsel faiz oranı değişikliklerinden etkilense bile, sizin oluşturduğunuz faizli mevduat hesabınız değişikliğe uğramadan değerlenmeye devam edecektir.

  • CEPTETEB en yüksek faiz oranı: %19
  • CEPTETEB en yüksek anapara miktarı: 2.000,000 TL
  • CEPTETEB en düşük anapara miktarı: 3,001 TL
En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

En Yüksek Faiz Veren Banka, Güncel banka faizleri 2021

QNB Finansbank Faiz Oranları

QNB Finansbank en yüksek faiz oranı veren bankalar arasında yer alan bir diğer bankadır. Birikimlerini değerlendirmek isteyen tüketiciler için QNB Finansbank, vadeli mevduat hesabı ile yüksek faiz oranlarından birikimlerine yön verebilirler. QNB Finansbank vadeli mevduat hesabına Türk Lirası, döviz ve altın cinsinden hesap açabilir, birikimlerini faizli olarak değerlendirebilirler. Vadeli mevduat hesapları için en yüksek faiz oranını veren bankalardan biri olan QNB Finansbank ile anaparanızı faizli olarak değerlendirebilir ve faiz kârı elde edersiniz.

QNB Finansbank üzerinden açacağınız faizli mevduat hesabı için, birikim hedefi seçebilir ve bu hedefe uygun bir planlama ile faiz kazancı elde edebilirsiniz. QNB Finansbank, piyasadaki dönemsel faiz değişikliklerinden etkilenebilmekte olup, anlaşmalı olduğunuz faizli mevduat hesabınızdaki faiz oranı için bir değişiklik söz konusu olmaz. Birikiminiz anlaşmalı olduğunuz faiz üzerinden değerlenmeye devam eder.

  • QNB Finansbank en yüksek faiz oranı: %18,1
  • QNB Finansbank en yüksek anapara miktarı: 7.500,000 TL
  • QNB Finansbank en düşük anapara miktarı: 0 TL

Bu yazı kapsamında en yüksek faiz veren banka 2021 yılı için değerlendirilmiştir.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER