Katılım Bankaları – Faizsiz Bankalar

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021
Bu haber 03 Temmuz 2021 - 20:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

Evlere iş veren firmalar genelde düşük maliyet oluşturmak adına tercih etmektedirler. Paketleme ve katlama tarzı bir çok iş alınan sahip olan iş modelini İŞKUR aracılığıyla bu tarz firmalarla irtibata geçebilirsiniz. İŞ-KUR 2021 ilanlarıyla ilgili kolayca bulabilmeniz için gerekli adımları sizler için anlattık. Bu sayede sizlerde birçok firmayla irtibata geçip evinize katkı sağlayabileceksiniz.

İŞKUR Evlere İş Veriyor Mu? İşte Cevabı!

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021
İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

Devlet tarafından kontrolü sağlanmakta olan İŞKUR aracılığıyla birçok kişi iş bulabilmektedir. İŞKUR üzerinden hem işveren ihtiyaç duyduğu işçiye ulaşabilirken diğer yandan işsiz olan kişilerede iş imkanı sağlamaktadır. Bu kurum aracılığıyla ister vasıflı ister vasıfsız olun iş bulma imkanınız var. Fakat, bazı kitlelere İŞKUR üzerinde bulunan iş alımları kriterleri dışında tutulmaktadır. Bu istisna tutulan kitleler ise çocuklu ev hanımlarıdır. İŞKUR üzerinde ev hanımları için her ne kadar iş imkanı mümkün olabilsede ev hanımları evlerini terkedemediklerinden dolayı bu işlerden istifade edememektedirler. İşte tamda burda çözüm olarak yol, sigorta ve yiyecek gibi giderlerin önüne geçen iş verenler için anlatacağımız sistem mükemmel seçenektir.

Ev hanımları ya da ek işe ihtiyacı olanlar evlere gelen işler sayesinde hem oturduğu yerden para kazanabilecek hemde işveren diğer yükümlülüklerden kurtulmuş olacak. Türkiye’nin en büyük iş arama motoru olarak bilinen İŞKUR evlere iş veriyor mu? cevap: HAYIR hem de EVET.

Neden hayır dediğimize gelecek olursak, İŞKUR sayfası üzerinden ”evlere iş” şeklinde arattırma yaptığınızda ne yazık ki aramanızla ilgili olmayan bir çok iş modeli görürsünüz.

Neden evet dediğimize gelecek olursak, Aşağıda behsetmiş olduğumuz adımlarda saklı!

İŞKUR’dan Evlerinize Nasıl İş Alabilirsiniz?

İŞKUR üzerinden evlere iş imkanı! İŞKUR üzerinde işçi arayan firmalar ilan sayfalarına ”evlere iş verilir” şeklinde başlık ekleyemez. Eğer böyle bir durum olursa, çalışana sigorta yapmak zorundadır ve SGK prim ödememe anlamına geleceğinden dolayı burada büyük riskler oluşacaktır. Fakat, doğru arama yöntemi ve doğru firmayı aramanız durumunda evinize iş imkanı sağlayabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden alınabilecek iş modelleri
Kuru yemiş paketleme Tuz, Şeker, Kuru bakliyat paketlenmesi Battaniye, Yorgan katlaması
Triko paketleme Parça ütüleme Davetiye zarflama
Unlu mamuller paketleme Kağıt mendil, peçete katlama El işlemeleri, boncuk dizme
İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

Sizlere öneride bulunabileceğimiz İŞKUR aracılığı ile iş bulabileceğiniz 10 iş modelidir. Burada saymış olduklarımızın dışında bir çok iş imkanınıda İŞKUR sayfası üzerinden bulabilirsiniz.

İŞKUR’dan Eve İş Almak için izlenecek Yol

İŞKUR üzerinden evde iş imkanı sağlayabilmek için yukarıda bahsetmiş olduğumuz nedenlerden dolayı firmalarla birebir sizin irtibata geçmeniz gerekir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi işveren firmalar İŞKUR’un sayfasına SGK pirim ödemesinden ötürü evlere iş verilir ilanı veremez. Bu sebeple iş imkanı sağlayan firmaları sizin bizzat araştırıp bulmanız gerekecektir. Bu araştırmayı yapabilmek için İŞKUR sistemine giriş yapmanız gerekir. Sisteme giriş 2 şekilde olmaktadır.

  1. E-devlet şifreniz üzerinden
  2. İŞKUR sayfasına üye olarak

Daha önce PTT yada farklı yollarla almış olduğunuz E-devlet şifreniz varsa https://esube.iskur.gov.tr/ sayfasına girdiğiniz vakit ”İş Arayanlar” sekmesinden giriş yaptığınız zaman karşınıza aşağıdaki görselde gibi açılan sayfaya ”e-Devlet Giriş” demeniz yeterli olacaktır.

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021
İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

Yukarıda resimde görünen ”e-devlet ile giriş” tıklayıp bilgilerinizi girdiğinizde otomatik olarak sizi tekrar İŞKUR ilanlarının bulunduğu sayfasına yönlendirecektir.

İŞKUR Evlere İş Veren Firmalara Başvuru Yapma

Eğer daha önce e-devlet şifresi almadıysanız bu durumda ikinci yola başvurabilirsiniz, yani İŞKUR kaydı oluşturarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz. Kayıt olma yada iş başvurusu için size en yakın İŞKUR’a gitmenize gerek kalmadan tüm işlemlerinizi online olarak yapabilirsiniz. İŞKUR kayıt işlemleri için evinizden kolayca aşağıdaki adımları takip ederek sizde kayıt olabilirsiniz.

  1. Yeni üye sözleşme formunu buradan giriş sağlayınız.
  2. Karşınıza çıkan başvuru formunu doğru bir şekilde doldurunuz.

Artık İŞKUR kayıt işleminiz tamamlandı Artık yukarıda bahsetmiş olduğumuz 2 şekilde İŞKUR firmaları tarafından evlere verilecek olan iş modellerini sisteme giriş yaparak araştıra biliriz.

İŞ-KUR Evlere Paketleme İş Veren Firmaların Bulunması

İŞKUR ana sayfasına giriş işlemlerini tamamladıysak artık eve iş veren firmaları bulabiliriz. Login işlemleri yani giriş işlemleri sonrasında aşağıda resimdeki olduğu gibi bir menü karşınıza çıkacaktır. Bu menüde bulunan ”iş İlanları” kısmına tıklıyoruz. Sonrasında karşınıza bir iş arama formu çıkacak. Bu form üzerinde bulunan ”Meslek” bölümüne  ”Paketleme” yada ”Katlama” gibi evde yapabileceğinizi düşündüğünüz iş kategorsini yazınız.

İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021
İŞKUR Evlere iş Veriyor mu 2021

Daha sonra sağ alt köşede bulunan ara butonuna bir defa tıklamanız yeterli olacaktır. Arama sonrasında bir çok firma ismi listelenecektir, işte bu firmalarla irtibata geçerek eve iş imkanı sağlayabilirsiniz. Bu firmaların iletişim numaralarını arayarak evde iş imkanı aradığınızı söylemeniz yeterli olacaktır.

Sıkça sorulan sorulardan birisi olan İŞKUR evlere iş veriyor mu? sorusuna elimizden geldiğince net cevaplar vermeye çalıştık.

Sitemizde kısa süre önce yayınlamış olduğumuz KOSGEB Desteklenen Sektörler Hangileri? 2021 adlı konumuzu incelemek isterseniz ilgili linke tıklayabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER